Αρχική » Ανακοινώσεις » Προκήρυξη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκδρομή της Γ΄ Λυκείου ΓΕΛ Νυρεμβέργης

Προκήρυξη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκδρομή της Γ΄ Λυκείου ΓΕΛ Νυρεμβέργης

Το ΓΕΛ Νυρεμβέργης προγραμματίζει εκδρομή με πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής από 10 ως 15 Μαίου σε περιοχές της Γερμανίας ή/και σε χώρες που συνορεύουν με την Γερμανία.

Γ τάξη:  34 μαθητές και τέσσερις συνοδούς εκπαιδευτικούς

Το μεταφορικό μέσο μπορεί να είναι λεωφορείο ή τρένο και η τιμή να κυμαίνεται ως και 280 Ευρώ. Οι ημέρες μπορούν να καθοριστούν βάσει του ποσού συνολικά 3 ημέρες με 2 διανυκτερεύσεις ή 5 ημέρες με 4 διανυκτερεύσεις συμπεριλαμβανομένου στο πενθήμερο και Σαββατοκύριακου. Οι ημερομηνίες μπορούν να αναπροσαρμοστούν στα χρονικά περιθώρια που αναγράφονται παραπάνω.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα πρακτορεία να καταθέσουν τις προσφορές τους ως τις 8 Απριλίου και ώρα 14.00 για το ΓΕΛ Νυρεμβέργης ως ορίζεται βάσει του ΦΕΚ 456/13- 02 – 2020 με θέμα: Εκδρομές Εκπαιδευτικές επισκέψεις…….εντός και εκτός της χώρας.

Η προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνει:

1.Πρόγραμμα εκδρομής με μια ημερήσια εκδρομή

2.Κατηγορία καταλύματος και αριθμό μαθητών στο δωμάτιο

3. Λοιπές υπηρεσίες εαν τυχόν μπορεί να συμπεριληφθεί πχ. επίσκεψη χώρων

4. Υποχρεωτική ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Διοργανωτή Ταξιδίων,  Ταξιδιωτικού/Τουριστικού Γραφείου σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία

5. Πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος.

Παρακαλούμε στην προσφορά να αναφέρεται επίσης η τελική συνολική τιμή καθώς και η τιμή ανά μαθητή/μαθήτρια.

Mε κάθε προσφορά κατατίθεται απαραιτήτως από το τουριστικό γραφείο και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Εκ της διευθύνσεως.